SHOW TOTAL ÎN A DOUA ZI DE ”OKTOBERFEST” !

Inapoi la stiri

SHOW TOTAL ÎN A DOUA ZI DE ”OKTOBERFEST” !

Pe scena de pe pietonalul Liviu Rebreanu, în a doua zi a ”Oktoberfest” - sărbătoarea berii în stil bavarez - au continuat concertele de fanfară, dansurile și concursurile de băut bere cu paiul și aruncat butoiul cu bere.

Partea incendiară a zilei, a fost momentul urcării pe scenă a câtorva artiști consacrați ca DJ Michael Star, DJ Rynno & Sylvia și Alex Velea, care au făcut un show de senzație. Deși temperatura de afară era destul de scăzută, asta nu a împiedicat publicul aflat într-un număr mare - aproximativ 2000 de oameni - să se bucure de spectacolul oferit atât de artiști precum Alex Velea, Dj.Rynno & Sylvia sau Dj.Michael Star, cât și de momente de animație cu Teatrul ”Al. Misiuga” al Centrului Cultural Municipal, concerte de fanfară cu Fanfara Rodna, Fanfara și majoretele din Csorvas (Ungaria), dansuri cu ansamblul ”D-Fantasy” și muzică, cu orchestra Centrului Cultural Municipal.

Sărbătoarea continuă și astăzi cu muzică şi animaţie cu Teatrul ”Al. Misiuga”, Fanfara şi majoretele din Ungaria, ansamblurile ”Cununa de pe Someş” şi ”D-Fantasy”, dar și cu super-concerte oferite de trupele ”Prefix 990” și ”Bere Gratis”.