BISTRIȚA PREGĂTITĂ DE ”OKTOBERFEST” !

Inapoi la stiri

BISTRIȚA PREGĂTITĂ DE ”OKTOBERFEST” !

Prima ediţia ”OKTOBERFEST” va începe astăzi şi se va întinde pe durata a trei zile, până duminică. Vor urca pe scenă nume sonore precum Alex Velea, Bere Gratis, Daniela Vlădescu şi mulţi alţii.

Super-evenimetul se va ţine pe pietonalul din centrul oraşului şi este organizat de Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc”, în colaborare cu Primăria Bistriţa. Bistriţenii sunt aşteptaţi de organizatori cu „râuri de bere, cârnaţi bavarezi, jocuri şi concursuri cu premii, toate scăldate în muzică bună şi invitaţi speciali”.

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc de la ora 18.00, la Teatrul de Vară, însă manifestările vor începe de la ora 10.00 cu Târgul Meşteşugarilor, care se va desfăşura pe pietonal. De la ora 15.00 va avea loc parada generaţiilor de la Clubul Floris, tot pe pietonal, după care va urma un program de muzică şi animaţie al Teatrului „Al. Misiuga”, de pe lângă Centrul Cultural Municipal.

”Oktoberfest”-ul, aflat la prima ediție, se va bucura weekend-ul acesta de prezenţa unor artişti consacraţi precum Alex Velea, Michael Star, Bere Gratis sau Prefix 990.